Dodelijke hobby - gratis e-boek voor de feestdagen
           BEGINPAGINA    Uitgeverij De Leeskamer | M.P.O. BOOKS - Misdaadauteur

Dodelijke hobby | Feestelijke korting | Auteur M.P.O. Books                             Pdf | Epub

Feestelijke korting

Feestelijke korting

 

balkje2.gif (853 bytes)

DEZE ACTIE IS VOORBIJ!

Print de kortingsbon in Dodelijke hobby uit en je krijgt 5 euro korting bij de aanschaf van (elk van) deze drie boeken:

Bij verstek veroordeeld (2004)

De blikvanger (2010)

De laatste kans (2011)

Dit is een tijdelijke actie, geldig tot 15 februari 2012 en alleen in Nederlandse winkels/webwinkels. Mogelijk kunnen niet alle webwinkels met de kortingsbon uit de voeten.

Belangstellenden in België kunnen de boeken rechtstreeks bij uitgeverij De Leeskamer bestellen. Meer info: info@leeskamer.nl

Net als in Dodelijke hobby gaat het in deze boeken over Bram Petersen en zijn rechercheteam.

Bij verstek veroordeeld

Bij verstek veroordeeld

Mét bon van 17,95 euro voor slechts 12,95!

Raimond van Vliet, directeur van een aannemingsbedrijf dat actief is in het gebied van de Utrechtse heuvelrug, neemt het met de regels niet zo nauw. Hij was van plan een natuurgebied bouwklaar te maken om er een woonwijk te laten verrijzen, maar veranderingen aan het bestemmingsplan hebben daar een stokje voor gestoken, tot grote woede van Van Vliet. Sindsdien leeft hij in onmin met de plaatselijke bevolking. Drie van zijn vrienden zijn in de aannemer teleurgesteld en hebben het voornemen opgevat het recht in eigen hand te nemen. Maar bij de uitvoering van hun plan stuiten ze op onverwachte tegenstand die vriendschappen onder druk zet en levens in gevaar brengt.

Luxe paperback, circa 250 bladzijden.

Vlot geschreven detective die van begin tot eind spannend is - Biblion

De blikvanger

De blikvanger

Mét bon van 17,95 euro voor slechts 12,95!

Het rechercheteam van politiedistrict Heuvelrug beleeft drukke tijden. Een huisarts wil een bekende bezoeken, maar hij komt nooit op zijn bestemming aan. En kort daarna vindt er een aanslag plaats op een wethouder. Rechercheur Petersen van district Heuvelrug maakt met zijn team overuren om deze zaken op te lossen. Hij vermoedt dat beide zaken met elkaar te maken hebben. Het onderzoek spitst zich toe op de merkwaardige bewoners van een idyllisch gelegen landhuis.

Spanning, couleur locale, humor en een vleugje romantiek kenmerken De blikvanger, alweer het vierde deel van een serie spannende politieromans.

Luxe paperback, circa 250 bladzijden.

Tenslotte mag geconcludeerd worden dat De blikvanger ook een echte blikvanger voor filmregisseurs kan zijn! Een geslaagd verhaal vol verrassing en met veel kennis van zaken opgebouwd! - Cees van Rhienen, Crimezone.nl

De laatste kans

De laatste kans

Mét bon van 17,95 euro voor slechts 12,95!

Onder verdachte omstandigheden vindt Jacques Vermin de dood in zijn woning op de Utrechtse Heuvelrug. Het weinige dat rechercheur Petersen weet, is dat Vermin een kinderloze man was die een teruggetrokken leven leidde. Officieel woonde hij in Arnhem; hij hield voor anderen angstvallig geheim dat hij ook op de Utrechtse Heuvelrug een woning had. Terwijl Petersen zich op deze zaak concentreert en steeds meer duistere kanten van Vermin ontdekt, lopen de wrijvingen tussen hem en zijn assistent Ronald Bloem verder op. Collega Inge Veenstra houdt zich tegelijkertijd bezig met een kind dat te vondeling werd gelegd. Staan beide zaken met elkaar in verband?

Luxe paperback, circa 250 bladzijden.

M.P.O Books heeft met dit deel weer een detective van groot formaat geschreven - Eva Krap, BangerSisters.nl

De kortingsbonnen

Deze kortingsbonnen vind je ook in het e-boek:

Kortingsbonnen