Dodelijke hobby - gratis e-boek voor de feestdagen
           BEGINPAGINA    Uitgeverij De Leeskamer | M.P.O. BOOKS - Misdaadauteur

Dodelijke hobby | Feestelijke korting | Auteur M.P.O. Books                             Pdf | Epub

Misdaadauteur M.P.O. Books

mpobooks1.gif (45755 bytes)

balkje2.gif (853 bytes)

Misdaadauteur M.P.O. Books (Marco) debuteerde in 2004 met Bij verstek veroordeeld dat door de Detective- en Thrillergids van Vrij Nederland werd onthaald als een van de nieuwe Nederlandstalige topthrillers. In datzelfde jaar verscheen het feuilleton Mabel - wist 't? - Smit waarmee hij landelijk de aandacht trok. Zomer 2011 verscheen zijn vijfde roman, De laatste kans. Zijn boeken maken deel uit van een serie over het rechercheteam van Bram Petersen. Het volgende deel, De dood van Callista de Vries, staat gepland voor voorjaar 2012. De boeken van M.P.O. Books komen uit bij uitgeverij De Leeskamer.

M.P.O. Books is een vernieuwer. Al in 2004 organiseerde hij een coverwedstrijd waarbij hij de bezoekers van zijn website liet bepalen wat de voorkant van zijn debuut Bij verstek veroordeeld werd. In 2006 deed hij iets vergelijkbaars met een titelwedstrijd, waardoor zijn derde boek Gedragen haat als titel kreeg. Hij was een van de eerste auteurs die een trailer maakte om een boek te promoten en hij presenteerde zich al in het begin van zijn carrière op een netwerksite. Tegenwoordig maakt hij onder andere ludieke filmpjes voor Youtube.

Naast zijn werk als schrijver was M.P.O. Books ook jarenlang recensent van Crimezone (2002-2008).

FacebookTwitterYoutubeMyspace

Meer informatie is te vinden op mpobooks.nl.

Bibliografie

Tot dusver zijn de volgende delen verschenen in de reeks District Heuvelrug:

Bij verstek veroordeeld (2004)

De bloedzuiger (2005)

Gedragen haat (2006)

De blikvanger (2010)

De laatste kans (2011)

Dodelijke hobby (2011 - alleen als gratis e-boek)

De dood van Callista de Vries (verwacht in mei 2012)

Je kunt De dood van Callista de Vries nu al bij de plaatselijke boekhandel reserveren!